Om


Eskilstuna Sport & Rehabs specialistmottagning i sjukgymnastik ligger i det kulturhistoriska området Munktellstaden i de centrala delarna av Eskilstuna. Till mottagningens moderna lokaler hör ett fullutrustat gym, där kvalificerad sjukgymnastisk behandling bedrivs av välutbildad personal med lång erfarenhet av utredning, diagnostisering och behandling av besvär och skador från rörelseapparaten.


Vid behandling på Eskilstuna Sport & Rehab får du kunskap om bakgrunden till ditt aktuella tillstånd, hur du på bästa sätt behandlar det samt vad just du behöver för att undvika nya besvär.


Personal


Nikola Lucaj

Legitimerad sjukgymnast

Specialistkompetens inom Fysisk Aktivitet och Idrottsmedicin

MDT - Mekanisk diagnostik och terapi/McKenzie-metoden

Akupunktur

Certified Sports Physioterapeut (CSPT)

Certifierad Fystränare, Bosön Riksidrottsförbundet

Certifierad Instruktör i styrketräning samt funktionell övnings- och rörelselära, SKKF


Nikola har arbetat med sjukgymnastik inom primärvård sedan 2009. Han har gedigen kunskap om och erfarenhet av idrott och fysisk aktivitet, på såväl ett professionellt som ett personligt plan. Nikola behandlar personer i alla åldrar och på alla nivåer för bland annat motions- och idrottsskador.

Jens Carlsson

Legitimerad sjukgymnast

OMT 2 - Ortopedisk manuell terapi

MDT - Mekanisk diagnostik och terapi/McKenzie-metoden

Akupunktur


Jens har arbetat med sjukgymnastik inom primärvård sedan 2008 och har omfattande erfarenhet gällande bedömning och behandling

av besvär och skador från rörelseapparaten. Han behandlar såväl tillfälliga som långvariga smärttillstånd från till exempel nacke, axlar, armbåge, rygg och knä.